Anatomia e Njeriut – Abdomeni has 4 ratings and 0 reviews. Anatomia e njeriut – Sistemi nervor qëndror has 2 ratings and 0 reviews. Anatomia e Njeriut – Kombliku has 3 ratings and 0 reviews.

Author: Voran Tygora
Country: Norway
Language: English (Spanish)
Genre: Literature
Published (Last): 4 April 2016
Pages: 226
PDF File Size: 17.82 Mb
ePub File Size: 10.30 Mb
ISBN: 183-1-39303-767-8
Downloads: 5679
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Dobar

Dukagjin Zeqiraj added it Jan njeriuf, Fissura sagitalis dextra ne pjesen e perparme formohet nga fossa vesica felleae kurse ne pjesen e pasme nga sulcus venae cavae inferoris.

Return to Book Page. Egzoon Kastrati marked it as to-read Jun 17, Fatlira Gashi marked it as to-read Mar 17, This book is not yet featured on Listopia.

Anatomia e njeriut – Wikipedia

Engjell marked it as to-read Feb 24, Tek melcia dallojme dy faqe, facies diafragmatica e drejtuar siper dhe perpara qe i korrespondon konkavitetit te diafragmes, dhe facies visceralis qe shikon anagomia pjesa e pasme dhe qe ka raport me organet. Besjon Braha marked it as to-read Oct 16, Moni Tina marked it as to-read Sep 03, Leart Berisha marked it as to-read Sep 25, Books by Agim Vela. To ask other readers questions about Anatomia e Njeriut – Abdomeniplease sign up.

  M19W531 MANUAL PDF

This book is not yet featured on Listopia. Zehra marked it as to-read Feb 27, Dex marked it as to-read Sep 28, Erxzy marked it as to-read Jul 03, Refresh and njefiut again. Ardiana Kelmendi marked it as to-read Feb 04, Artan marked it as to-read Sep 14, Jane organe cifte Te vendosura ne retroperitoneum, ne dy anet e zgavres se barkut Anatomikisht lokalizohen ne pjeset anesore te pasme te nkeriut Veshka e majte eshte e vendosur prapa shpretkes, pankreasit dhe lukthit, ndersa e djathta prapa melqise dhe fshikezes se temthit.

Lists with This Book. Agim Bardheci marked it as to-read Nov 25, Beber marked it as to-read Mar 30, Erjona Krasniqi marked it as to-read Nov 25, Anatomia e Njeriut – K Bjeriut Organ tek i vendosur ne zgavren e barkut Anatomikisht lokalizohet nen lakesen e madhe te lukthit, anash shpretkes dhe mbi duodenum.

Shpatulla e njeriut – Wikipedia

Nga mbrapa ligamentum folciforme vazhdon me ligamnetum coronare dextrum dhe sinistrum qe perfundojne ne ligamentum triangulare. Egzona Selimi added it Feb 03, Njihet si pjesa me e rendesishme e shume enzimave. Blend Gjocaj added it Apr 16, njeriu Egzoon Kastrati marked it as to-read Jun 17, abatomia No trivia or quizzes yet.

  GUJCOC BILL 2015 PDF

Trivia About Anatomia e njeriu Rere marked it as to-read May 03, Just a moment while we sign you in to your Goodreads account.

Willy marked it as to-read Sep 11, Eshte elementi me i bollshem ne likuidin e jashtem te qelizave. Besa rated it it was amazing Mar 02, Books by Agim Vela.

Gjymtyrët e sipërme të njeriut

Nevoja ditore per te eshte llogaritur nga 3 ne 7 g. Anila Aliko marked it as to-read Mar 10, Refresh and try again.

Florim Leniqi marked it as to-read Jun 22, Alma marked it as to-read Dec 04, Agon Bislimi rated it it was amazing Nov 25, anatlmia Natyra marked it as to-read Aug 15, Qendresa marked it as to-read Mar 07, Agon Kumnova marked it as to-read Dec 24, Lindime Kaba added it Sep 10,